Voor wie Iedereen die 21+ is en op zoek naar avontuur, gezelligheid en uitdaging.
Opkomst Maandelijks, meestal op zaterdag of zondag. We plannen deze ongeveer een jaar vooruit.
Locatie Ons clubgebouw te Sleeuwijk, een klimhal, paintballbaan, bruine kroeg, de Biesbosch, of overal waar we die maand avontuur denken te vinden.
Kleding/Uniform Passend bij de activiteit.

 

Te oud voor scouting? Onmogelijk! Bij de plusscouts ben je vanaf je 21 e welkom voor vertier en scoutingplezier. Laat je uitdagen!

Hoe noem je een groep met alleen maar pluspunten? De Plusscouts natuurlijk! Oud maar nog niet dood, grijs maar wel wijs, en nog lang niet klaar met het scouting avontuur. Als je de 21 gepasseerd bent komt de tijd om je los te maken van de onbezonnen gekkigheid van de jeugd, en je volledig te storten op het vertier welk de wettelijke volwassenheid te bieden heeft. Veelal gecombineerd met het zijn van actief vrijwilliger (leiding, part-time klusser, houthakker, bestuur, etc) trekt een plusscout er (minstens) één keer per maand op uit om zijn grenzen te verleggen. Geïnspireerd door het scouting-spelaanbod plannen we gezamenlijk een jaar vol toffe activiteiten welk elke maand door een ander duo georganiseerd worden. Boogschieten, een

 speurtocht, boulderen, aluminium smeltoven bouwen, je kunt het zo gek niet verzinnen of het heeft op de planning gestaan. Het doel is simpel: samen plezier hebben en mooie herinneringen maken.

Naast het ondernemen van maandelijkse activiteiten en jaarlijkse kampen zijn de plusscouts ook een actieve vrijwilligersgroep. We pakken graag projecten op, klussen op het gebouw en faciliteren activiteiten voor de jeugdgroepen.

Een keertje aansluiten? Stuur een appje naar Juriaan via: +31 6 23417806