Wil jij je weekend goed beginnen en houd jij van vuur, lol en gewoon een beetje relaxen? Kom dan eens kijken bij de Landexplorers! Elke week staat er weer iets nieuws op het programma. Bij de Landexplorers draait het programma om activiteiten op het land en meestal buiten zoals loop-, en fietstochten, pionieren, kaart en kompas, gps tochten en allerlei spellen of andere buitenactiviteiten. De activiteiten worden georganiseerd door de stafleden van de groep maar ook vaak door ons, de explorers, zelf. Vette kampen zoals een weekend Walibi World of het bijwonen van de Nationale Jamboree maken Scouting nog leuker dan het al is. Geen oude vrouwtjes helpen over steken zoals je vaak hoort over scouting maar gewoon actie, avontuur en plezier.

Dus houd jij van avontuur of gewoon lekker relaxen met vrienden? Kom dan naar de Landexplorers van de scouting Altenagroep.

Voor wie:
Jongens en meiden tussen van 14 t/m 17 jaar.
Opkomst: Iedere vrijdag van 19:30 tot 21:00.
Locatie: Clubhuis Scouting Altenagroep, Rijksstraatweg 105 in Sleeuwijk of de griend.
Kleding / uniform:  Gewone kleding (of scouting Altenagroep T-shirt) en scoutingdas. Bij bijzondere gelegenheden kan het van je worden gevraagd een uniform aan te doen. Het uniform bestaat uit: Lichtbruine (scoutfit) blouse en onze clubdas (schotseruit).
Contact: Zie Contactgegevens