Opleidingen en insignes - Mowgli-horde

OPLEIDINGEN EN INSIGNES

De welpen van de Mowgli-horde kunnen hun kennis en vaardigheden vergroten. Een insigne die op het uniform gemaakt kan worden laat zien dat je bepaalde vaardigheden, activiteiten of wetenswaardigheden beheerst. De opdrachten die bij een insigne horen kan je thuis uitvoeren, samen met je ouders of een begeleider. Zitten er opdrachten bij die je tijdens de opkomst moet doen? Bespreek deze dan even vooraf met de leiding zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Nu al enorm benieuwd hoe al die mooie insignes eruit zien? Bekijk ze dan snel!

Er zijn in totaal 18 insignes waaruit je kunt kiezen bij de Altenagroep, er is dus altijd wat voor jou bij! Wat je precies moet doen staat in het handboekje wat je via de leiding kunt krijgen.

Bij elk insigne staan iedere keer 6 opdrachten beschreven, hiervan moet je er minimaal 4 van maken. Meestal mag je zelf kiezen welke, echter bij een aantal zitten er verplichte bij die je zeker moet doen. Als je de opdrachten klaar hebt, dan kun je het verslagje of de resultaten daarvan laten zien voor of tijdens de opkomst. Als je iets aan de groep wilt laten zien, laat dit dan even voor 10:00 uur weten aan de leiding zodat ze hier rekening mee kunnen houden.

Als je eenmaal een insigne in je bezit hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk op je blouse hebben. Even vergeten waar hij ook alweer moet komen? Kijk dan even hier.