Locaties

De Altenagroep heeft drie verschillende locaties waar programma gedraaid wordt. Door het gebruik van verschillende locaties komen de leden in aanmerking met verschillende omgevingen waardoor veel afwisseling in het programma mogelijk is..

De eerste locatie is het clubhuis. Deze is gelegen aan de Rijkstraatweg in Sleeuwijk. Het beschikt over een ruim plein aan de voorkant, en een grasveld aan de achterkant. Het clubhuis is speciaal gebouwd voor de Altenagroep, en is dus ideaal ingericht voor de verschillende activiteiten.   (N.B. Ons clubgebouw is NIET beschikbaar voor verhuur.)

In het zomerseizoen wijken de watertakken uit naar Steenenmuur. Deze boerderij die aan de rand van Nationaal park de Biesbosch ligt, is de thuishaven voor de vloot. Door de prachtige ligging van deze locatie bevinden we ons op korte afstand van een gebied vol met mogelijkheden.

Als derde locatie gebruikt de Altenagroep de Sleeuwijkerwaard, ook wel bekend als 'de griend'. Deze uiterwaarden van de rivier de Merwede lenen zich ideaal voor verschillende activiteiten die binnen het programma passen.