Land-Explorers

Leeftijd: 
Jongens en meisjes van 14 t/m 17 jaar. 

Opkomst: 
Vrijdag van 19:30 tot 21:00 

Locatie: 
Clubhuis (Rijksstraatweg 105 Sleeuwijk) of griend 
 

Kleding / Uniform: 
Gewone kleding (of scouting Altenagroep T-shirt) en scoutingdas. Bij bijzondere gelegenheden kan het van je worden gevraagd een uniform aan te doen. Het uniform bestaat uit: Lichtbruine (scoutfit) blouse en onze clubdas (schotseruit).

Programma:
Bij de landexplorers draait het programma om land activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn loop en fietstochten, pionieren, kaart en kompas, gps tochten en allerlei spellen.
Houd jij van vuur, lol en gewoon een beetje relaxen? Wil jij je weekend goed beginnen? Wordt dan lid van de scouting altena landexplorer! Elke week staat er weer iets nieuws op eht programma. De activiteiten worden georganiseerd door de leidinggevenden maar ook vaak door ons, de explorers, zelf. Vette kampen zoals een weekend Walibi World of het bijwonen van de Nationale Jamboree maken scouting nog leuker dan het al is. Geen oude vrouwtjes helpen over steken zoals je vaak hoort over scouting maar gewoon actie, avontuur en plezier. Dus houd jij van avontuur of gewoon lekker relaxen met vrienden? Kom dan naar de landexplorers van de scouting Altenagroep.